Mathilda´s Lilla Blogg

Mathilda´s Lilla Blogg

Hoppsan...

AllmäntPosted by Mathilda Nyman 2009-02-19 21:24:36
Nu var de åter igen längesen jag skrev. Jag har ju varit sjuk en hel del om man säger så, men nu är jag frisk som en nötkärna igen.

De har varit många soliga dagar och dom har jag spenderat ute. De har blivit allt från promenader till att åka snowracer. Jag har även grävt en snökoja med pappa och en snötunnel har de ju blivit också.

I dag packade vi ihop en massa fika saker och åkte upp till farfar för vi skulle låna hans skoter och pulkan som sitter fast bakom skotern, pappa band fast min snowracer och pulka och så satte sig mamma i skoter pulkan och jag i hennes knä och sen bar de av efter skoterleden. Vi åkte över älven och upp i en stooooor backe där stannade vi och lastade av alla saker.

Sen blev de åka av tjoooohoooo va fort de gick nedför backen och oj va roligt de var, upp å ner och upp å ner, mamma och pappa blev rätt stum i benen, så efter ett tag så åkte jag å mamma ner också kom pappa ner och hämtade oss med skotern.

Men sen ville jag åka skoter så då fick jag åka en liten sväng med mamma och de var ju så kul så jag tog en sväng med pappa också.

Sen blev jag lite trött så jag satte mig och grävde lite i stället, då tog pappa fram veden och gjorde en brasa och så blev de korv grillning som mellis åååååååå va gott de var, jag vill ju gärna dricka min havremjölk och nu finns dom som festis förpackningar med sugrör till hur smidigt som helst.

Sen blev klockan mycket och de vart dax att åka hemmåt så vi packade ihop allt och drog gärnet över älven hem.

Nu i kväll var vi och firade Celessia äntligen efter mycket om och men.


Nu är de kvällen ha de gott!!!
/Mathilda

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.