Mathilda´s Lilla Blogg

Mathilda´s Lilla Blogg

En evighet

AllmäntPosted by Mathilda Nyman 2009-01-09 19:01:53
Har gått sedan jag skrev, måste skärpa mig nu.
Ja jag har ju som de flesta vet varit sjuk heeela jullovet. De hela började onsdag före julafton då fick jag feber, som på fredagen vart halsfluss efter ett besök på akuten. Julen var jag frisk på men söndag natt efter jul blev de feber igen, hög feber hela veckan som på fredagen slutade med... ja just de halsfluss igen!! Så nu äter jag min andra penicillin kur på tre veckor så kul har jag haft det.
Julafton var rolig vi åkte till farmor och farfar på förmiddagen, där åt vi gott och myste, sen kom tomten och han hade med sig klappar till oss barn, jag fick en barnvagn till min docka Skrållan, kläder, stjärtlapp en plast grej som man åker på, en motorcykel som har gaspedal och trycker man på den med foten så åker man hur kul som helst.
Ja jag kommer inte ihåg allt som jag fick, sen tittade vi på Kalle det är nått som går varje julafton sa mamma.

Sen bar de av till Bergsåker där mormor och morfar och alla i mammas släkt var, där blev de mera mat och mys, och vet ni tomten kom dit också med mera paket till alla, då fick jag skidor och stavar, badskum, kläder, en keyboard som man kan spela på och som spelar melodier, målarfärg, ja och mera var de men jag kommer inte ihåg allt nu.

Jag har ju varit sjuk så jag har inte gjort nått men jag han vara ute en dag och prova mina skidor, de var jätte kul både mamma och jag skrattade så vi tog oss ingen stans nästan men vi åkte en bra stund så jag blev trött i mina små ben.

I söndags så gick vi till min granne Sanna och åkte snowracer i hennes backe, oj va roligt vi hade, jag och pappa åkte i ett hopp de var super kul och lite läskigt. Sen efter många åk och mycket bus gick vi in och åt grillad korv med bröd gott, sen busade vi barn ännu mera innan de blev dax att gå hem (för jag måste ju ta min medicin).


På måndag kom Kicki med barn hit och firade mig de var ju ett tag sedan jag fyllde men de ska ju passa för alla, så bättre sent än aldrig. Jag fick en skit frän lundmyr tröja som de står Gullunge på röd med svarta armar så där så de ser ut som om man har en t-shirt ovan på en långärmad tröja, fattar ni?? Sen blev de fika och mys.

I morgon ska vi åka på badhuset och bada de har jag längtat efter jättelänge, så de ska bli så kul.

Ha de gott!! / Mklär granen dan före doppar danProvar dockans kläder, sitter som ett korvskinn.Min fina snögubbe..Hjälper mamma att diska, de tycker jag är kul.Ute och busar med pappa.samt snowracer tur Lucia firande på dagis.Tomten kom oxå och gav oss en godis påseMitt nya rum.Fredags mys med pappa i min nya röda puff.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Janet 2009-01-12 07:11:04

Ja du Mathilda! De är inte lätt för er små med dessa sjukdommar =( Vi har ett paket ligganes här hemma vi oxå, men nu är ju Celessia sjuk... Vi får väl skicka paketet på post snart ;-)
Hadé gott!

Posted by KickiLina 2009-01-10 11:06:57

Skönt att höra att du är frisk igen!
Kram till hela familjen.