Mathilda´s Lilla Blogg

Mathilda´s Lilla Blogg

TVÅ ÅR...

AllmäntPosted by Mathilda Nyman 2008-11-15 14:26:15
Ja ni läste rätt jag har fyllt två år, nu är man gammal smiley.
De firades heeela dagen. Först kom pappas mormor och morfar och av dom fick jag ett pussel med nalle puh på och två små jätte fina silver burkar (eller vad de nu heter ), en som jag ska ha min första tappade tand i och en som jag ska lägga en hår lock i.

Sen kom farmor och farfar av dom fick jag en docka som heter skrållan och bäddsätt till vagnen som jag fått låna av farmor, den vagnen hade hon när hon var liten coolt,också fick jag långkalsonger. Sen kom mina kusiner Elicia och Arvid med sin mamma och pappa av dom fick jag en pippi långstrump docka och ett bamse puzzel.

När alla åkt hem krachade jag i soffan vid middas tid oj va trött jag var, jag hade ju varit hemma hela veckan och varit sjuk, när jag vaknade kom mormor och morfar med paket, jag fick en spis och ett stafli som man kan dra papper på så man kan rita eller måla med vatten färg. Sen kom mammas moster och kusin av dom fick jag saker till spisen och kaffekoppar skedar knivar gafflar och glas, så ni kan tro att jag bjuder på kaffe och mat här hemma.

På måndag kväll kom mammas morbror med fru av dom fick jag kläder en hello kitty tjol och en glitter tröja med tillhörande tights suuuuuper jag som äällllskar hello kitty.

Nu håller pappa på att lägga golv i mitt rum sen är de bara listerna kvar så i morgon kväll blir de premiär sovning i mitt egna rum.

I dag har jag och mamma varit ute i snön, ja för de snöar ute hihismiley. Vi har gjort världens finaste snögubbe, åkt snowracer och promenerat lite härligt.

Nu ska jag ta på mig en ny blöja och krypa ner i vagnen.

Hade bra/Mathildasmiley

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Motte Mia 2008-11-17 16:13:32

Du får säga åt mamma att hon lägger upp bilder från födelsedagen så motte mia och jocke får se paketöppningen! Eftersom inte vi kunde komma så blir det dubbelt upp till jul istället ;) Puss och Kram

Posted by KickiLina 2008-11-17 09:21:42

Hej!
Vi kommer också med present så småningom. Angelica är jätteförkyld och vi vill inte smitta ner dig.

KRAAAAAM!

Posted by Celessia 2008-11-15 15:14:55

Hej Kompis!! Ja tänk att du är 2 fyllda nu, å jag kommer efter :-)
Lovar att komma med present då jag är riktigt kry...
Ses snart!