Mathilda´s Lilla Blogg

Mathilda´s Lilla Blogg

Sjuk....

AllmäntPosted by Mathilda Nyman 2008-11-04 09:07:25
Ja jag är sjuk hade en feber på 39,4 i går kväll så nu är jag hemma från dagis,och blir nog hemma hela veckan, mamma vill att jag ska vara frisk till lördag då jag fyller två år.
Herre gud jag blir två tiden går så fort när man har roligt,på lördag blir de förstås kalas med tårta och bus och några såna där paket som mamma pratar om.

Jag är feber fri nu men man vet aldrig de kan ju komma en ny topp säger mamma.

I helgen for vi och handlade lite på birsta de är kul men jobbigt jag bara måste springa om kring hela tiden, utanför en affär satt en blås orkester och spelade gulli gullan koko som en gök då stämde jag in med ett koko på dom rätta ställena guu va roligt de var.

Sen har mormor och morfar varit här och fikat och strax efter dom kom Putte och Sannie med sina barn Aila och Adrian, jag blev lite tyst och blyg men mamma tror att jag redan då började bli sjuk.

Sen så har farmor och farfar varit hit, farfar hjälpte pappa tapetsera i mitt rum så nu ska de bara inhandlas färg och golv så har jag fått mitt aldeles egna rum, de ska bli jätte mysigt.

Sen så har jag åkt snowraser på den lilla snön som fanns på gräsmattan de var hur kul som helst, pappa sprang och jag skrek av lycka.


Nä nu ska jag ta och se på Pyssel Karlsson och mysa en stund

/Mathilda.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Sannie 2008-11-09 09:48:50

Grattis på födelsedagen (igår). Många grattiskramar från oss. Hoppas att du fick många roliga presenter och du... Snart kommer tomten också.