Mathilda´s Lilla Blogg

Mathilda´s Lilla Blogg

Dessa tänder

AllmäntPosted by Mathilda Nyman 2007-10-27 13:36:22

Hej nu har jag inte skrivit på ett tag fy på mig...

Jag har börjat att dra mig upp efter möbler och dyligt,mamma får hålla super koll nu hihi. Jag har hör å häpna fått TRE tänder sammtidigt och oj va de har varit jobbigt, de gör ju så ont så jag fick alvedon till slut och då blev de bättre,men de är inget jag önskar någon för usch va jobbigt de är.

Nu har jag också åkt på en brak förkylning, är hes har lite ont i halsen är täppt i min lilla näsa och hostar ,ja jag har inte haft nån tur direkt, men jag ser ljuset i tunneln nu.

Ja vad har hänt mera då hum jo farmor har fyllt 50 så då var jag på fest heeela dagen oj va roligt de var.Sen så har jag varit på kyrkis igen och de är jätteroligt,de krockar lite med min sov tid men man blir pigg av att vara där med alla barn.

Jag har varit hos mormor och morfar oxå där fick jag mosters gammla overall,så då var jag ute och kröp på gräset men jag ville hellre vara på grusgången och smaka på alla stenar haha.

Sen så har jag och pappa sovit över hos farmor och farfar för första gången (för mig alltså) de var jättekul och vi busade mycket. Fast farfar var inte hemma när jag vaknade, han åkte tidigt för han skulle panga älg i skogen, men vad en älg är har jag inte riktigt fått kläm på.

Just nu så är jag och mamma hos mormor och morfar, vi har sovit här i natt, för mamma ville ha lite hjälp och passa mig nu när jag är så förkyld, för pappa är åter igen i Ramsele och jobbar. Nu så ska jag busa lite med morfar. Och snart kommer pappa hem men han åker i morgon igen.

Kort kommer senare då jag inte hade kameran med mig, så jag kan inte ladda upp några.

Kramis bananis.

  • Comments(1)//www.mathildas.se/#post42